FINAAAAAAAAAAAL!!!!! SI SI SI SI SI SI SI SI SI!!!! L'HEM TORNAT A FER MOOOOOLT GROSSAAAAAA!!!!!! 🇦🇩⚽️🇲🇩
580
3K
@Fedandfut
4 years
FINAAAAAAAAAAL!!!!!!!! VICTÒOOOOOOOORIAAAAAAAAAAA CONTRA TURQUIA!!!! 2-0!!!!! 🇦🇩⚽️🇹🇷 QUE GRANS SOU!!!!! 🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩
39
268
2K
@Fedandfut
5 years
Andorranes i andorrans... L'HEM TORNAT A LIAR GROSSA!!!!!! 🇦🇱⚽️🇦🇩 QUINA SELECCIÓ QUE TENIM!!!! 😱😱😱
3 years
Gol! Gol! Goooool i finaaaaal!!! Cucuuuuu!!!! Andorra marca el tercer gol i l'àrbitre xiula el final a Serravalle!!! Quin partidàs han fet aquests nanos! Ara sí, afició! Ja ho podem dir: HEM FET HISTÒRIA!!! FORÇA ANDORRA!!!!! 💙💛❤️
17
84
649
@Fedandfut
1 year
FINAAAAAAAAL! 🇽🇰🆚🇦🇩 ➡️ Primer punt en una nit històrica!! Aquests nanos són increïbles, cada dia ens sorprenen més!! Kosovo 1⃣ Andorra 1⃣ Va per vosaltres, afició! FORÇA ANDORRA!! 💙💛♥️ #SomAndorra
37
67
538
@Fedandfut
3 years
Finaaaaaaal del partit a l'Estadi Nacional!!! No hi ha hagut gols a la segona part, així que val el doblet de Marc Vales (17' i 23') per aconseguir la quarta victòria en partit oficial. GRÀCIES als 1.400 espectadors que han animat i han donat suport. Força Andorra!!!! 💙💛❤️
13
74
520
@Fedandfut
3 months
🎮 Ja tenim representant a la #eEURO ⚽ 🇦🇩 Martí Miras @Spursito representarà la @Fedandfut als eEURO QUALIFIERS 🤜🤛 Els rivals: 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Anglaterra, 🇮🇱 Israel, 🇬🇪 Geòrgia, 🇨🇿 República Txeca, 🇧🇦Bòsnia i Hercegovina i 🇧🇬 Bulgària
5 years
On vous a manqué tant que ça, @equipedefrance ? Keep calm, mardi arrive trés vite... 😘 #FRAAND 🇫🇷⚽️🇦🇩
@GMS__Football
GiveMeSport Football
5 years
The wrong national anthem was played for Albania before tonight’s #EURO2020 qualifier v France at the Stade de France 😂🙈 Andorra’s national anthem was played instead 😳
5 years
FINAAAAAL!!!! I UN ALTRE PUNT!!!! TANQUEM LA @EURO2020 IMBATUTS A CASA I AMB 4 PUNTS!!! BRAVO ANDORRA!! 🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩
4 years
FINAAAAAAL al Daugava Stadions! Quina estrena a la Uefa Nations League!! 0-0 i punt merescudíssim. FORÇA ANDORRA!! 💪🏼🇦🇩
11
39
227
@Fedandfut
2 years
🇦🇩➡️⚪️🔵 Julen Sánchez, l'última perla del futbol andorrà que fitxa per l' @RCDEspanyol ⚽️ ➡️ Més info:
9
14
202
@Fedandfut
4 years
FINAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!! GUANYEM GUANYEM GUANYEM GUANYEM!!!!! ANDORRA - ALBÀNIA (1-0) 🇦🇩🇦🇱 DISSABTE JUGAREM PER CLASSIFICAR-NOS PER PRIMERA VEGADA A LA HISTÒRIA CONTRA SAN MARINO!!! 🇸🇲
3
28
186
@Fedandfut
2 years
FINAL DEL PARTIT! VICTÒRIA! 🇱🇮🇦🇩 🔥 La Selecció obté el segon triomf a domicili gràcies als gols de Berto (4') i Cervós (81'). Portem 7 punts! Rècord en una competició oficial! 🙌🙌 🏟️ Diumenge, tots al NACIONAL! Letònia per tancar la Nations, a les 3 de la tarda! #SomAndorra
8 months
FINAAAAAAL!! 🇦🇩🆚🇧🇾 0-0 ⚽️ La Selecció aguanta també la segona part amb mèrit i suma el segon punt en aquesta fase, primer davant la nostra afició. Enormes!!! 👏👏👏🙌🙌 #SomAndorra
5 years
EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON EL SEGON !!!!!!!
3
41
149
@Fedandfut
4 years
FINAAAAAAAAAAL!!! VICTÒRIA DE LA SELECCIÓ SUB17!!!! Israel - Andorra (0-1) 🇮🇱⚽️🇦🇩 75' Marc Rodrigues Quina setmaneta s'està quedant... 😲😲
2
20
151
@Fedandfut
8 months
FINAL FINAL FINAL 𝗠𝗜𝗟𝗟𝗢𝗥 𝗗𝗘𝗕𝗨𝗧, 𝗜𝗠𝗣𝗢𝗦𝗦𝗜𝗕𝗟𝗘 🇲🇩 Moldàvia - 🇦🇩 Andorra (1-2) ⚽️ Irina Topal (16') ⚽️ Marina Fernández (28') ⚽️ Sònia Carrancà (76') La Selecció Femenina s'emporta 3 punts de Moldàvia en el debut de la @WEURO 🇲🇩🇦🇩 #JuntesFemHist òria #SomAndorra
3 years
GOOOOL!!! ARA SÍ!!!! Max Llovera marca el primer gol amb la Selecció Nacional al minut 82!! 🇭🇺🇦🇩 Creiem i podem!!! Som-hi!!! A animar!!!! 💪💪💪
2 years
FINAAAAAL DEL PARTIT!!!!! 🇦🇩🇱🇮 Victòria treballada i merescuda tot i patir en el descompte!!! Andorra 2⃣ ⚽️ Aláez (pen) 77' ⚽️ Chus Rubio 81' Liechtenstein 1⃣ ⚽️ Meier 90'+3 #SomAndorra
0
29
143
@Fedandfut
3 years
És un dels nostres porters, i ahir estava celebrant la @EuropaLeague amb el @VillarrealCF amb una bandera andorrana lligada a la cintura! Moltes felicitats @ikeralvarez01 ! 🇦🇩🏆⚽👏🏻
3
20
138
@Fedandfut
3 years
Avui jugarem com sempre... PQ SOM UN PAÍS INCREÏBLE! 😍🇦🇩⚽️ Infinites gràcies a tots els col·lectius i empreses que des de la primera flama heu estat remant a favor per jugar aquest històric partit per la Selecció i pel País! 💙💛❤️
4
22
136
@Fedandfut
2 years
FINAAAAL DEL PARTIT! 🇦🇩🇱🇻 ➡️ Berto Rosas empata in extremis i el partit acaba amb repartiment de punts. Els de Koldo Alvarez acaben amb una nova fase de rècord, amb 8 punts i molt bones sensacions! ENORME, EQUIP! 💙💛❤️⚽️ Andorra 1 - Letònia 1
3
17
129
@Fedandfut
3 years
Final al Puskas Arena! 🇭🇺🇦🇩 Hongria ha acabat demanant l'hora contra una Selecció Nacional que ha buscat l'empat fins l'últim sospir. Una pena. 2-1 però aquests homes mereixen un monument 👏👏👏
9
12
129
@Fedandfut
3 years
Gooooolàaaaaasssss de Sergio Moreno!!! Goooool d'Andorra!!! ⚽️ Marc Pujol treu un servei de cantonada ras a la frontal buscant Sergio Moreno, que de primeres envia la pilota alta, al primer pal, a l'escaire!!!! Quin partidàs estem fent! Seguim igual equip! 🇸🇲🇦🇩 #ElReptedAndorra
1
8
125
@Fedandfut
2 months
FINAAAAAAAL!!!!!! ➡️ Debut a les FIFA Series amb un gran empat contra Sud-Àfrica! 🇿🇦 ⏱️90' 🏆 FIFA SERIES 🇦🇩 @Fedandfut - 🇿🇦 @BafanaBafana (1-1) ⚽️ 6' 'Cucu' ⚽️ 24' Mokwana 🔜 Proper partit: 🇧🇴 Contra Bolívia, dilluns a les 22.00h #⃣ #SomAndorra
7
15
126
@Fedandfut
8 months
DESCANS! 🇨🇭🇦🇩 | 0-0 6⃣ Gran primera part de la Selecció Nacional el dia de l'adéu d' @ildelima6 . Ha estat substituït al minut 23 deixant enrere 137 internacionalitats en 26 anys. Una autèntica bogeria 🤪 Felicitats, llegenda! 💙💛❤️ #Gr àciesIl6e #SomAndorra
1
2
116
@Fedandfut
2 years
💪🏻 TOTS AMB @ikeralvarez01 🇦🇩🟡 La Selecció, a l'hotel de concentració donant suport al porter de @CanteraGrogueta en la final de la lluita per l'ascens a @LaLiga Smartbank ⚽ #SomAndorra
5
6
111
@Fedandfut
3 years
VICTORIAAAAAAAA!!!!! SI SI SI SI!!!!! 🇦🇩🇲🇩 Andorra - Moldàvia (1-0) ⚽️ Zoe! Gran partit! Gran torneig! Gran gol! Gran victòria! Grans noies!!! 💪💪💪💪
Tweet media four
4
15
110
@Fedandfut
3 years
De nou Marc Vales i de nou amb el caaaap!! Marca Andorra el segon gol de la nit a l'Estadi Nacional!! Som-hiiiii selecció! 💙💛❤️
3
18
104
@Fedandfut
4 years
🇦🇩🇦🇩🇦🇩 Koldo i el seu staff renoven dos anys més al capdavant de la Selecció Absoluta 🇦🇩🇦🇩🇦🇩 Més informació, de seguida!
4 years
87' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL DE JORDIIIIIII ALAAAAAAEEEEEEEZZZZZZZZ!!!!! DES DEL PUNT DE PENAL!!!! ANDORRA - TURQUIA (2-0) 🇦🇩⚽️🇹🇷
1
16
100
@Fedandfut
2 years
FINAL DEL PARTIT AL NACIONAL! Victòria de la Selecció Nacional gràcies al gol d'Aláez al minut 45. Partit especial per a Marc Pujol, el quart 'centenari' en la història del combinat Tricolor 💯 🇦🇩🆚🇰🇳 Andorra 1 - St Kitts i Nevis 0 📸 by Xavi Mir�� / FAF
5
10
101
@Fedandfut
10 months
🇦🇩🇪🇺 𝑯𝑰𝑺𝑻Ò𝑹𝑰𝑪 🇪🇺🇦🇩 🏆🏆🏆 Per primer cop a la història 3⃣ equips andorrans, a la 𝘀𝗲𝗴𝗼𝗻𝗮 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼̀𝗿𝗶𝗮 de la @europacnfleague ⚽️⚽️ @fcsantacoloma i @interescaldes , superen la seva eliminatòria i s'afegeixen al @ACEscaldes
3
23
101
@Fedandfut
3 years
🇱🇮🇦🇩 HATTRICK DE @TereMorato28 36' Lietchtenstein - Andorra (0-3) 14' Tere Morató (0-1) 28' Tere Morató (p) (0-2) 36' Tere Morató (0-3) #ElReptedAndorra
5
11
100
@Fedandfut
6 years
FINAL! @EuropaLeague SS Folgore - @ue_engordany (1-1). Gol de l'empat al 96'. L'equip es classifica per la següent eliminatòria!! Enhorabona!! 🏆⚽️😎
2
28
97
@Fedandfut
3 years
4⃣ 𝐕𝐈𝐂𝐓𝐎̀𝐑𝐈𝐄𝐒 𝐄𝐍 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐄𝐓𝐈𝐂𝐈𝐎́ 𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 ⚽️🇦🇩 1. ⚽️ Marc Bernaus (13.10.2004 - 🇲🇰 Macedònia) 2. ⚽️ Marc Rebés (09.06.2017 - 🇭🇺 Hongria) 3. ⚽️ Marc Vales (11.10.2019 - 🇲🇩 Moldàvia) 4. ⚽️⚽️ Marc Vales x2 (02.09.2021 - 🇸🇲 San Marino)
4
19
97
@Fedandfut
2 years
FINAL A L'ESTADI NACIONAL! Nit rodona! Debut d'Albert Reyes i primer gol de Víctor Bernat amb la Selecció Nacional, que significa el segon triomf consecutiu per primera vegada a la història. SOM-HI EQUIP!! 💪 🇦🇩🤝🇬🇩 | 1-0 | Víctor Bernat 58' 📸 Xavi Miró / FAF
2 years
GOOOL GOL GOOOOOOLLLLL!!! 🇱🇮🇦🇩 ➡️ Cervós caça una pilota a la frontal, entra a l'àrea i creua la pilota al pal llarg i marca el segon!! Queden poc més de 5 minuts! SOU ENORMEEEES!!!! ⚽️💙💛❤️ Liechtenstein 0 - Andorra 2
0
4
97
@Fedandfut
3 years
🇸🇲🇦🇩 Així és San Marino, el país i la Selecció contra la que avui juga la Selecció Absoluta de futbol ⚽️
3 years
Cuando quieras te invitamos a venir a arbitrar un partido de nuestra liga...a ver qué tal se te da... 🤔🇦🇩⚽️
@_mario_boss
Mario Boss
3 years
Al España - Suiza del viernes solo le va a faltar un árbitro andorrano.
2 years
GOOOOOL!!! 🇱🇮🇦🇩 ➡️ Max roba, la selecció fa una gran combinació en atac que acaba amb un centre des de l'esquerra d'Àlex Martínez que remata de cap a dins Berto al cor de l'àrea!! Som-hi Selecció!! ⚽️ Liechtenstein 0 - Andorra 1
0
7
91
@Fedandfut
2 years
🤝 Koldo, renovat! ⚽️🇦🇩 👔 Koldo Alvarez de Eulate renova com a Seleccionador de Futbol. ✅ Un acord que arriba després dels èxits de l'equip a la 'fase dels rècords'. ➡️ Proper repte, la UEFA Nations League que comença al juny.
4
8
90
@Fedandfut
3 years
Descans a l'Estadi Nacional! Es manté l'avantatge de la tricolor davant San Marino! 2-0!! Som-hi Andorraaaa!! 💪🇦🇩
3
9
90
@Fedandfut
4 years
Josep Gomes, candidat a la millor aturada de la setmana a la UEFA Nations League @EURO2020 !!! 👐🇦🇩🛑
3 years
⚠️5a VICTÒRIA... i es torna a complir la '𝗟𝗹𝗲𝗶 𝗱𝗲𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗰' 🇦🇩🇲🇰 Marc Bernaus ⚽️ 🇦🇩🇭🇺 Marc Rebés ⚽️ 🇦🇩🇲🇩 Marc Vales ⚽️ 🇦🇩🇸🇲 Marc Vales ⚽️⚽️ 🇸🇲🇦🇩 Marc Pujol ⚽️ (+ Sergio Moreno i 'Cucu')
0
3
88
@Fedandfut
2 years
Aquesta nit, tots amb @ikeralvarez01 i el Vila-real B, que estan a un pas de l’ascens a la Liga SmartBank. Molta sort a la final, groguets! 💪🏼
@CanteraGrogueta
Cantera Grogueta
2 years
¡Hoy es el DÍA! El #VillarrealB se juega el ascenso en Vigo. 🆚 @NASTICTARRAGONA 🕧 21.00h 🏟 Balaídos 🏆 Final 📺 📱 #CanteraGrogueta #MoltB
3 years
AMISTÓS TANCAT! 🗓️ 7 de juny ⚽ Andorra - Gibraltar 🇦🇩🇬🇮 🏟️ Estadi Nacional 📍 Andorra la Vella #️⃣ #ElReptedAndorra
1
11
88
@Fedandfut
2 years
😍 Ja tenim els nous equipaments per l'inici de la Nations League aquest mes de juny!!! ⚽️ 🇦🇩 A partir d'ara, jugarem amb l'escut del nostre país ben a prop del cor ❤️ 🇮🇹 @ErreaOfficial 💙💛❤️ #SomAndorra
6
15
88
@Fedandfut
3 years
CLASSIFICATS!!!! 🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩 🏆 La Selecció Sub19 de Futbol Sala es classifica per primera vegada a la seva història per la següent fase del Preeuropeu!!! 3 partits! 3 victòries! 9 punts!!!! Avui, golejant per 7-1 San Marino! 🇦🇩🇸🇲 INCREÏBLEEEEE!!!!!! 🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩
2
11
85
@Fedandfut
3 years
GOOOOOOL D'ANDORRAAAA!! GOOOL DE MARC PUJOL!!!! Cucu rep a la frontal, escorat a la dreta, el seu xut el refusa Benedettini i el capità, al rebuig, creua la pilota per fer el 0-1. Minut 9, un munt per endavant... Som-hi equip!!!! 🇦🇩🇦🇩🇦🇩 #ElReptedAndorra
1
7
84
@Fedandfut
3 years
💣💣 BOOM! L' @interescaldes tornarà a Andorra amb dos gols de marge després de superar 0-2 el @TeutaKf a Albània amb doblet de Genís Soldevila! 🇦🇩🇦🇱 📸: @interescaldes
1
8
84
@Fedandfut
4 years
Final al Molineux Stadium! S’imposa la lògica i venç Anglaterra 3-1. Però bravo pels nois de la Selecció Nacional Sub21, s’han deixat l’ànima contra el líder, que volia golejar i s’ha trobat una Andorra bona en defensa que fins i tot ha arribat 1-1 al descans 🙌🏽🙌🏽 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿⚽️🇦🇩 3-1
6
7
83
@Fedandfut
6 months
FINAL FINAL FINAL!!! 🎉🎉 VICTÒOOOORIAAAAA!!! 🇦🇩 La Sub19 remunta davant Bulgària i tanca el Preeuropeu amb triomf (2-1) ⚽⚽ Gols de Biel Borra i Àlex Cornella 💪🏻 Amb aquests 3 punts, l'equip tanca el Preeuropeu a només 1 punt de la classificació! 👏🏻👏🏻 BONA FEINA EQUIP!!
2
12
84
@Fedandfut
2 years
🇦🇩❤️🇺🇦 😱 Més de 900 peces de roba estan a punt de marxar cap a Ucraïna 🇺🇦 ❤️ Milions de gràcies a tots, en especial a la Família Cerqueda Sierra, que ha aportat un centenar de mantes! 💪 Demà, de 9h a 13h, encara teniu temps d'apropar-vos al centre d'Entrenament de la FAF.
1
7
83
@Fedandfut
3 years
🗣 ANDORRANS!! 🇸🇲⚽️🇦🇩 Aquesta nit podem fer història. I us necessitem! Volem sentir-vos com si juguéssim a casa. #ElReptedAndorra és el repte de tot el país! Seguiu el partit, animeu, crideu, recolzeu-nos i junts ho aconseguirem. Som-hi equip! FORÇA ANDORRA! 💙❤️💛
3
5
83
@Fedandfut
3 years
🇱🇮🇦🇩 FINAAAAAAL!!!!!! Què grans sou, noies!! 🎉🎉🎉👏👏👏 Liechtenstein - Andorra (2-4) 14' Tere Morató (0-1) 🇦🇩 28' Tere Morató (p) (0-2) 🇦🇩 36' Tere Morató (0-3) 🇦🇩 41' Shania Vogt (1-3) 🇱🇮 - 60' Erica Gonçalves (1-4) 🇦🇩 68' Cristina Müssner (2-4) 🇱🇮 #ElReptedAndorra
2 years
GOOOOOOL!!! 🇦🇩🇱🇻 ➡️ Berto! Berto! Bertoooo! Segon gol en dos partits després de pispar-li la cartera al porter Steinbors i marcar a plaer! Hem empatat al 88!!! ⚽️ Andorra 1 - Letònia 1
0
9
81
@Fedandfut
1 year
⚽️ BERTO GOL! BERTO GOL! BERTO GOL!⚽️ 📻 Així vam viure a @RadioValira el gol de @albertrosas_ que empatava el partit a Kosovo, donant el primer punt a la Selecció 🇽🇰🇦🇩
1
11
79
@Fedandfut
3 years
⚠️💣 HISTÒRIC! La Selecció de Futbol, al bombo 5⃣ pel @FIFAWorldCup del 2022 🇦🇩⚽️🇶🇦
1
6
80
@Fedandfut
5 years
🇦🇩🇦🇩🇦🇩Avui és un dia molt especial. Juli Sànchez penja avui les botes després de 23 anys al servei de la Selecció. Amb la d'avui, 73 vegades internacional. Gran jugador i gran persona. Gràcies per haver dedicat la teva vida al futbol andorrà!!! #Gr àciesJuli ⚽️⚽️⚽️
0
11
80
@Fedandfut
2 years
GOOOOLÀSS! 🇦🇩🆚🇬🇮 1-0 | 12' Tere Morató 2-0 | 16' Tere Morató ⚽️ Ha començat l'amistós entre Andorra i Gibraltar a l'Estadi Nacional i en poc més d'un quart d'hora ja tenim un 'doblet' de la golejadora del @CVFFemenino Gran inici, som-hi Andorra! 💙💛❤️
0
5
79
@Fedandfut
5 years
GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS GOLÀS
4 years
GOOOOOOOOOOOOOL CRISITAN GARCIAAAAAAAAAAAA!!! @Fedandfut - @FA (3-3) 🇦🇩⚽️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
4 years
3' GOOOOOOOOOOOOL! DE MARC REBÉS!!! @MaltaFA1900 - @Fedandfut (0-1) 🇲🇹⚽️🇦🇩
0
2
76
@Fedandfut
8 months
1️⃣3️⃣7️⃣ internacionalitats 1️⃣1️⃣ gols 2️⃣6️⃣ anys defensant la samarreta de la Selecció (22.06.1997 a 12.09.2023) 🙌 Una trajectòria futbolística única #Gr àciesIl6e 🇦🇩
1
9
77
@Fedandfut
5 years
⚠️ LA DADA: Mai la Selecció Absoluta havia marcat 2 gols fora de casa i mai cap jugador havia fet 2 gols al mateix partit (Avui: Cristian Martínez al 17' i 54') 🇦🇱⚽️🇦🇩
0
11
75
@Fedandfut
3 years
Gooooool!!!! Amb 10 homeeees!!!! Falta lateral de Cervós que remata de cap a gol Marc Vales al minut 44! Andorra 1 - Polònia 2
2 years
Enhorabona @vjimenezk pel primer títol al circuit professional de la @WTA 🎾🇦🇩⚽👏🏻
3 years
Ja tenim 11 per Polònia! Amb debut sota pals d' @ikeralvarez01 ! 🇵🇱⚽️🇦🇩 #ElReptedAndorra
1
12
73
@Fedandfut
5 years
KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI KIKI
1
11
72
@Fedandfut
5 years
82' ARRIBA EL MOMENT: Entra Juli Sánchez per jugar els seus últims minuts com a internacional per Andorra. 73 partits, durant 23 anys al servei de la Selecció. L'últim jugador que queda del primer partit internacional. Substitueix Jordi Aláez. #Gr àciesJuli 🇦🇩⚽️
1
9
70
@Fedandfut
3 years
GOOOOOOOL D'ANDORRAAAAAA!!!!!!! Gol de cap de Marc Vales al minut 17 que situa els tricolors per davant en el marcador!!