Explore trending content on Musk Viewer
@Peursum1
Peursum
2 years
Vanavond speelt ons 2e elftal de heenwedstrijd van de finale play-offs naar de reserve 1e klasse in Zeeland tegen Oostkapelle/Domburg 2. Enkele supporters zijn reeds ter plaatse!
11 months
Na een 2-3 zege heeft Peursum zich met 4 overwinningen op rij geplaatst voor het toetje van het seizoen: nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Hierin is NOAD ‘32 uit Wijk en Aalburg de eerste tegenstander, volgende week op Sportpark Peursum!
3
1
5
@Peursum1
Peursum
1 year
Herovina - Peursum voor morgen is afgelast. Waar we hier de eerste keer door werden verrast, gooien de weersomstandigheden nu daadwerkelijk roet in het eten
1
1
5
@Peursum1
Peursum
11 months
GOAALLL Peursum. In de slotminuut maakt Dennis Boer de 3-2 en de scheids fluit direct af! Het seizoen van Peursum wordt nog met minstens een week verlengd. Volgende week de volgende ronde uit bij Zaamslag
2
2
3
@Peursum1
Peursum
2 years
Peursum 1 speelde gisteren een oefenwedstrijd tegen reserve Hoofdklasser Oranje Wit 2. Eindstand 1-1. Zaterdag wacht een uitwedstrijd in Beesd voor de competitie.
2 years
Goedemorgen! Voordat het Gondelvaart spektakel losbarst gaan we eerst nog voetballen. Zowel @VVAC_Ottoland als Peursum zijn met een zege aan de Districtsbeker begonnen en treffen elkaar vanmiddag om 15:00 op Sportpark De Put. Volg dit kanaal voor live updates @FutbologyBENL
1
0
3
@Peursum1
Peursum
2 years
Nog niks te doen vanmiddag? Kom naar sportpark Peursum voor de derby Peursum - @SVNoordeloos . U wordt sowieso getrakteerd op heerlijke bitterballen van Autobedrijf Bikker en misschien ook nog wel op een mooie pot voetbal. Aftrap 15:00
0
1
3
@Peursum1
Peursum
5 months
Peursum bereikt de dubbele cijfers. Tussenstand is 10-0 in het voordeel van de thuisploeg. Doelpuntenmakers: Jurre Nomen 4x Twan Romeijn 3x Martijn Rietveld 1x Rody Korevaar 1x Mitchell Huisman 1x
2
1
3
@Peursum1
Peursum
2 years
Sfeervolle opkomst bij Oostkapelle/Domburg 2 - Peursum 2 op een zonnig Sportpark Duinhelm
0
0
3
@Peursum1
Peursum
2 years
Burenclash Peursum - Noordeloos tekent inmiddels 1-0 op het scorebord. Rody Korevaar wist de goal te vinden. Supporters genieten van hun ‘Bikker’ballen. #autobedrijfbikker
0
1
2
@Peursum1
Peursum
2 years
En klaar in Giessenburg. Peursum - ZBC eindigt in 2-0. Een broodnodige zege voor de thuisploeg die weer weet van winnen is.
1
2
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Sfeervolle opkomst van beide supportersgroepen voor deel 2 van het tweeluik Peursum 2 - Oostkapelle/Domburg 2. De Zeeuwen verdedigen een comfortabele 0-4 voorsprong
1
0
3
@Peursum1
Peursum
1 month
Peursum wint met 2-0 van @vvAsperen volgende week geen wedstrijd. 6 april staat de wedstrijd tegen SVS'65 op het programma.
0
1
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Goedemorgen! Een levendige dag op Sportpark Peursum vandaag. Om 15:00 gaat ons Vlaggenschip proberen de ongeslagen status te behouden tegen Rhelico. Daarna is het tijd voor Oktoberfest in de kantine 🍺
0
0
2
@Peursum1
Peursum
1 year
Gelukkig is er wel Bazaar! Kom gezellig naar de warme kantine vanaf 15:00 en probeer een mooie prijs mee naar huis te nemen. Tot morgen!
1 year
Vandaag staat de wedstrijd tegen @SportingK op het programma. In het zonnetje zal om 15:00 in Benalmáldena afgetrapt worden.
0
0
2
@Peursum1
Peursum
1 year
De wedstrijd tegen @SportingK eindigt in een 2-2. Nu is het tijd voor een welverdiend pilsje.
0
1
2
@Peursum1
Peursum
7 months
De goed fluitende scheidsrechter fluit voor het einde. Peursum - Leerdam Sport eindigt in een 6-1 overwinning voor de Giessenburgers. Volgend weekend de traditioneel lastige uitwedstrijd bij Noordeloos, tot dan!
0
1
2
@Peursum1
Peursum
8 months
Na een half uur spelen staat Peursum op een 0-2 voorsprong in Ameide. Doelpuntenmakers Robin de Bruin en Jurre Nomen
0
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
7-0 Peursum. Jurre Nomen legt hem met de hak klaar voor Robin de Bruijn die ook een hattrick op een scorebord zet
0
1
2
@Peursum1
Peursum
19 days
GOAAAAL PEURSUM!! Marnik Korevaar zet de Giessenburgers in de 83e minuut voor het eerst op voorsprong vanmiddag. Stand 4-3
0
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
We zijn onderweg, vandaag neemt Peursum het op tegen Herovina. Er moet gewonnen worden om aansluiting te houden met de top.
0
0
1
@Peursum1
Peursum
2 years
En afgelopen in Spijk waar Peursum de volle buit met 0-2 mee naar Giessenburg neemt. Hiermee blijft Peursum op de gedeelde 2e plaats in de 4e klasse E achter koploper Herovina. Volgende week nemen we het thuis op tegen Rhelico, tot dan!
0
1
2
@Peursum1
Peursum
4 months
Peursum 1 is ook dit jaar op trainingskamp in Torremolinos. Na de training van gisteren en een quiz over de eerste competitiehelft staat vandaag de oefenwedstrijd tegen @SVWarmunda op het programma. Om 10:00 uur wordt de wedstrijd gespeeld in Arroyo de la Miel.
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Na de merkwaardige aflasting vorige week gaan we vandaag weer gewoon voetballen! Om te 14:30 komt @gvvunitas op bezoek op Sportpark Peursum. Een duel tussen 2 subtoppers in de 4e klasse E. Tot vanmiddag!
1
0
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Vanavond staat Asperen - Peursum op het programma. Er is zojuist afgetrapt.
0
0
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Na een knappe eindsprint in de competitie heeft ons 2e elftal zich geplaatst voor play-offs voor promotie naar de reserve 1e klasse. Op een vol sportpark Jan Claesenhof in Andel is Sparta ‘30 2 de eerste horde.
1
0
1
@Peursum1
Peursum
4 months
De wedstrijd tegen @SVWarmunda is geëindigd in een 4-3 overwinning. Peursum stond in de rust met 1-3 achter maar wisten dit in de 2e helft om te buigen.
1
1
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Peursum wint de laatste bekerwedstrijd met 1-4 uit bij Sleeswijk. Jurre Nomen (2x), Dennis Boer en Rody Korevaar zorgden voor de Giessenburgse goals. Peursum eindigt de bekerpoule met 6 punten en Jurre Nomen met maarliefst 5 goals. Klaar voor de competitie!
2
2
2
@Peursum1
Peursum
2 months
Jurre Nomen schiet Peursum op 1-1 gelijke hoogte van de stip. De keeper van Noordeloos mag gaan douchen na een rode kaart. Nog een kleine 20 minuten te gaan!
1
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
3-0 Peursum. Een heerlijke bal van Jurre Nomen wordt koelbloedig afgerond door Robin de Bruijn die zijn 2e van de middag maakt
0
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
Na de blessuretijd (12 minuten) wint Peursum 2-1 van SVS'65. Volgende week staat Rhelico op het programma.
0
1
2
@Peursum1
Peursum
5 months
10-0 is tevens de eindstand. Peursum leeft zo met vertrouwen toe naar de laatste wedstrijd voor de winterstop: uit tegen SC Everstein. Tot dan!
0
0
0
@Peursum1
Peursum
11 months
Morgen neemt Peursum het om 15:00 op tegen Rood Wit Veldhoven in de 1e ronde van de nacompetitie. Graag zien we u allemaal morgen op het Sportpark! Het belooft een mooie dag qua weer te worden. P.s. Voor de groundhoppers is de wedstrijd tevens in te checken in @FutbologyBENL
2 years
Na een betere 2e helft en puik keeperswerk van Kevin Vos heeft het 2e de schade op 4-0 weten te houden. Komende zaterdag de return in Giessenburg en hopen op een wonder. Oostkapelle gefeliciteerd en alle Giessenburgers goede reis naar huis
0
0
2
@Peursum1
Peursum
2 months
Peursum is nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer maar tevergeefs. Ruststand 0-0 op Sportpark Peursum.
0
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
Het was vandaag de Jurre Nomen show, met 5 doelpunten de man van de wedstrijd. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen unitas op het programma.
0
1
2
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum is geland in Malaga, op naar Torremolinos voor een gezellig maar toch ook sportief trainingsweekend.
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum wint met 2-5 van @leerdamsport . Volgende week staat GVV thuis op het programma. Tot dan!
0
1
2
@Peursum1
Peursum
2 years
Geen idee wat er in de Giessenburgse thee zat maar 10 seconde na rust verdubbelen de roodhemden de marge: 2-0 voor Peursum
0
1
1
@Peursum1
Peursum
2 years
4-0. Ditmaal Jurre Nomen met de assist op Menno de Jong die koeltjes afrondt.
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Doelpunt Peursum helaas afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Slotoffensief loopt, stand nog 1-0 in het voordeel van Unitas. Minuut 85 ongeveer
0
1
1
@Peursum1
Peursum
11 months
Correctie; de nacompetitie wedstrijd is niet tegen NOAD ‘32 maar tegen Rood Wit Veldhoven. Tot volgende week op Sportpark Peursum!
11 months
26e minuut 1-0 Peursum. Een afgeslagen bal wordt vanaf randje 16 droog binnen geknald door topscorer Jurre Nomen
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Daar is eindelijk de gelijkmaker, Jurre Nomen schiet hem in de kluts binnen. @vvRhelico - @Peursum1 1-1
0
1
1
@Peursum1
Peursum
6 months
En daar is de veilige marge van 2 weer. Jurre Nomen benut een strafschop en zet Peursum met zijn tweede treffer van de dag op een 2-4 voorsprong
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum - Lekvogels eindigt in 8-0. Een ruime en verdiende zege voor de Giessenburgers die hiermee weer voorzichtig naar boven kunnen kijken. Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd tegen SVS’65, tot dan!
12 days
GOAAAAAL PEURSUM!! Het is Jurre Nomen die in de 60e minuut de bal fenomenaal over de keeper chipt van buiten de 16. Stand 0-2 in het voordeel van de Giessenburgers
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum is los: een goedlopende aanval wordt na aangeven van Nick den Hertog binnen gegleden door Jurre Nomen die hiermee zijn hattrick completeert, 6-0
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum - Asperen 3-1 eindstand. Volgende week de laatste reguliere competitiewedstrijd uit bij Lekvogels
6 months
En afgelopen in Dordrecht. Peursum wint met 2-4 van SSW en behoudt zijn ongeslagen status. Volgende week staat de topper tegen koploper VVAC op het programma op Sportpark Peursum. Alle reden om te komen kijken dus, tot dan!
2 years
Op woensdag 26 oktober (herfstvakantie) vindt op Sportpark Peursum een scoutingsdag van VoetbalTotaal plaats. Kijk voor meer info en inschrijvingen: @RVoetbal
0
1
1
@Peursum1
Peursum
7 months
Eindstand 1-1, er zat meer in voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. Volgende week een week vrij i.v.m. de herfstvakantie.
2 years
Peursum trekt de stand gelijk. Jurre Nomen kopt een lange bal mooi door. ASH - Peursum 1-1
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Goedemiddag vanuit Sportpark De Noordeloos. Over 10 minuten beginnen we hier met de “Giessenlanden derby” tussen SV Noordeloos en vv Peursum. Updates via dit kanaal
0
0
0
@Peursum1
Peursum
1 year
Herovina - Peursum eindigt, na nog wat kansen in de tweede helft over en weer, in 0-0
0
1
1
@Peursum1
Peursum
2 years
‘33 0-1 Peursum. Een heerlijke aanval wordt door Rody Korevaar afgelegd op Martijn Rietveld die zijn eerste van het seizoen maakt.
2 years
Na 17 minuten de aansluitingstreffer voor Peursum. Jurre Nomen maakt met een echte spitsengoal alweer zijn 3e doelpunt van deze bekercampagne
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Na een half uur spelen maakt Robin de Bruijn de 1-1.
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 month
Peursum maakt de 2-0, Twan Romeijn kopt een bal goed door waardoor Jurre Nomen kan scoren.
1
2
1
@Peursum1
Peursum
5 months
Op een koud Sportpark Peursum staat Peursum vlak na rust op een 3-0 voorsprong tegen FC Dordrecht
0
1
1
@Peursum1
Peursum
1 year
2-0 Peursum. Een knappe aanval wordt afgerond door spits Jurre Nomen, assist Mitchell Huisman
0
1
1
@Peursum1
Peursum
2 years
Net voor rust komt Peursum op voorsprong door een kopbal van Rody Korevaar. @Peursum1 - @SVNoordeloos 1-0
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
Peursum en Lekvogels gaan aan de thee met een 2-0 stand in het voordeel van de Giessenburgers. Na een wervelend begin kakte het spel het laatste kwartier wat in
0
1
1
@Peursum1
Peursum
2 years
1-0 voor Peursum. Lange bal Martijn Rietveld wordt knap afgemaakt door Robin de Bruin
0
2
1
@Peursum1
Peursum
12 years
@RVoetbal Aanleg kunstgrasveld Peursum bijna voltooid.
0
0
1
@Peursum1
Peursum
2 years
Ongekend. Wat een wedstrijd en wat een ontknoping. Een 5-2 zege voor de boys van Peursum 2, 1 doelpunt tekort voor een verlenging en dat doelpunt viel zelfs bijna nog in de slotminuut. Enorm knappe prestatie van Peursum 2 maar helaas net niet genoeg. @vvoostkapelle gefeliciteerd!
0
0
1
@Peursum1
Peursum
1 year
8-0 Peursum. Via een scrimmage valt de bal voor de voeten van de spits die zijn 4e maakt
0
1
1
@Peursum1
Peursum
26 days
Peursum heeft de uitwedstrijd bij SVS’65 in Spijk met 1-3 gewonnen. Hiermee blijft het in de race voor de bovenste plekken. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen SSW, tot dan!
1
2
1
@Peursum1
Peursum
11 months
Voor de thuisblijvers is de nacompetitie wedstrijd vandaag te volgen via dit twitterkanaal en via @KlokradioSport
@KlokradioSport
KlokradioSport
11 months
Circus Nacompetitie is weer in het land. Ook bij ons weer te volgen met vanmiddag live verslag van: @vvGrooteLindt - @vv_Schelluinen , @vvAlblasserdam - @sv_meerkerk en @Peursum1 - @RoodWitV . Tussen 14 en 18uur op @Klokradio .